Disposables

Vapes zijn navulbaar, wat betekent dat ze kunnen worden bij gevuld met E-Liquid om weer bruikbaar te zijn. Disposables daarentegen niet, die gebruik je een keer en daar zitten een aantal honderd puffs in en als die op zijn merk je dat en gooi je je disposable gewoon weg en koop je een nieuwe.  

“E-sap wordt gemaakt door E-liquid – de vloeistof die in elektronische sigaretten zit – te mengen met voedsel en vloeistoffen samen met essentiële oliën die helpen de smaak van de E-liquid te maskeren of op smaak te brengen.” E-sap heeft ook een belangrijk verschil dat het niet alleen wordt geconsumeerd, maar dat het ook een “rookinstrument” kan worden.

Met de groeiende steun voor vaping zijn veel vape shops al jaren een succes. Toch is het nog niet zo lang geleden dat winkels die e-sigaretten verkopen hun deuren opende. Gewoonlijk werd iedereen die vape-producten verkocht.

disposable vape